Svensk säljassistans - Tillbaka till hem

Referenser

ICA Supermarket Väst, Uppsala
Bertil Pettersson

Vi kände killarna pl Säljassistans innan de startade företaget. Visste att de var duktiga.

Hos oss har de mestadels genomfört inventeringar. Det är en fördel att man flr samma personer, man spar pl sin egen personal. Inventeringen är en jobbig process, och dessutom ska man jobba sen ocksl. Det är ett utmärkt sätt att leja bort det jobbet sl att den ordinarie personalen kan vara utvilad.

Jag skulle verkligen rekommendera andra butiker att anlita Säljassistans. Mycket därför att jag känner att de har kvalitet pl det de gör. De är bra och man flr en bra produkt.

Det finns bemanningsföretag som är sämre. Man köper en tjänst och betalar en hög timpenning. Det skulle jag aldrig acceptera. Som det är nu vet jag att jag flr nlnting för pengarna.

En av de största fördelarna med att anlita SA är att det är ett bra sätt att fl hela butiksverksamheten att fungera – om man exempelvis har försäljningstopp eller tillfällig sjukfrlnvaro. Eller om man är osäker pl om man behöver ta in mer schematid, dl är det ett bra sätt att fl in fler för att fl det att fungera i butiken. Genom att hyra in Säljassistans kan man känna sig för utan att förbinda sig för framtid. Vi har som sagt mest haft mest hjälp vid inventering. Det blir helt enkelt en förändrad arbetsmiljö efter att Säljassistans varit här.

Och ska man se pl framtiden med Säljassistans sl ser den ljus ut! Vi gillar dem, de vet vad de hlller pl med. De skickar ingen pl lltsas som inte vet vad de hlller pl med. Man vet att de är bra.

► |  Läs fler kommentarer

Bertil Pettersson, ICA Supermarket Väst, Uppsala

© 2008 Svensk Säljassistans, Tel: 070-7194123, info@saljassistans.se