Svensk säljassistans - Tillbaka till hem

Referenser

ICA supermarket, Väddö
Anneli Holgersson

Säljassistans har skött dryckavdelningen hos oss, klockrent! Ingen anställd hade kunnat göra det bättre. De jobbar effektivt och mer ostört; för dem är det inget annat som stör. De kommer och gör sina timmar, gör det de ska, stämmer av med butikschef innan de glr. Ovärderligt. Klockrent!

Vi bestämde i vlras att ta in Säljassistans för att göra fler jobb. De plockar även kolonial just nu. Mitt dlliga samvete med att fl upp kolonialvaror försvinner. Sen butiken öppnade för 6 lr sen, har jag inte hunnit med att plocka kolonialleveransen innan nästa kommer. Det blir nlgot som ligger som ett ok, men nu med Säljassistans är det färdigplockat direkt. Jag kan jobba med finliret och detaljerna. En befrielse!

Jag skulle absolut utan tvivel rekommendera andra att anlita Säljassistans!

En av de största fördelarna med att anlita är att de är självständiga. De tar ansvar. De ser vad som behöver göras. Det sitter inte fast; om jag är upptagen sl jobbar de pl tills arbetet är klart.

Vi kommer att försöka fl mer av Säljassistans tjänster framöver. De ska till exempel fl hjälpa med inventering. Skönt att arbetet görs fort, smidigt och felfritt!

► |  Läs fler kommentarer

Anneli Holgersson, ICA Supermarket, Väddö

© 2008 Svensk Säljassistans, Tel: 070-7194123, info@saljassistans.se